Het trainingsprogramma voor vrouwen die billen willen In 12 weken tijd meer leren over voeding, training, mindset en billen!

Ik wil die bootygains!

Keuze uit meer dan 20 verschillende soorten trainingsschema's

Groepscoaching in een besloten Facebookgroep, waarin je alles mag vragen om je doelen te kunnen bereiken

Wekelijkse evidence-based videomodules over verschillende onderwerpen, zoals voeding, training en leefstijl

“Door het BootyProgram is sporten mijn grootste hobby geworden en kan ik niet meer zonder”

Beste allemaal en hopelijk toekomstige BootyProgram deelnemers,

In 2019 heb ik meegedaan aan de eerste editie van The BootyProgram. Voordat ik aan het BootyProgram deelnam, sportte ik al 2 jaar in de sportschool zonder voeding-/trainingsschema’s en zonder enige kennis. Dit had dan ook 0,0 effect. Hierdoor vond ik sporten toen ook totaal niet leuk, want waarom zou ik? Geen voortgang, niet de uitkomsten die ik wilde en ik haalde ook totaal geen plezier en voldoening uit het sporten. Het BootyProgram kwam voorbij en ik wist gelijk dat dit echt wat voor mij was. Ik wilde kennis en VOORTGANG!

Ik heb door het BootyProgram stukje bij beetje mijn weg compleet gevonden in de gym en ik zag EINDELIJK het verschil dat ik wilde zien! Door het BootyProgram is sporten mijn grootste hobby geworden en kan ik niet meer zonder! Het heeft mij ontzettend ver gebracht en ik kan met trots zeggen dat ik het nu eindelijk heb geflikt. Want met hulp en doorzettingsvermogen kan je ALLES bereiken wat je wilt! Ik sport nu 3/4 keer in de week met PLEZIER! En geloof me: als je verschil gaat zien en blijft zien, dan wil je niet meer anders.

Meedoen aan het BootyProgram is het echt dubbel en dwars waard en ik raad het iedereen 1000% aan. Ik zou zo weer meedoen en dat is dan ook precies wat ik ga doen! Let’s make PROGRESS!

Veel liefs,
Nathalie Helmer

« Terug naar het overzicht