Het trainingsprogramma voor vrouwen die billen willen In 12 weken tijd meer leren over voeding, training, mindset en billen!

Ik wil die bootygains!

Keuze uit meer dan 20 verschillende soorten trainingsschema's

Groepscoaching in een besloten Facebookgroep, waarin je alles mag vragen om je doelen te kunnen bereiken

Wekelijkse evidence-based videomodules over verschillende onderwerpen, zoals voeding, training en leefstijl

FAQ

The BootyProgram is voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Het trainingsschema is nauwkeurig opgesteld op basis van je niveau. Kies je niveau zorgvuldig uit, liever te laag dan te hoog! Ook de videolessen zijn laagdrempelig van aard zodat het voor iedereen te begrijpen is. En wanneer je dingen moeilijk vindt kun je altijd vragen stellen in de Facebook groep!

Wij hebben ervoor gekozen om geen home workouts aan te bieden omdat we van mening zijn dat resultaat boeken zonder trainingsmateriaal heel erg lastig is. Wel zou je the BootyProgram kunnen aanschaffen voor de videolessen. Het geeft je veel inzicht en kennis omtrent het ontwikkelen van een fitte lifestyle!

Nee! Ondanks dat de billen centraal staan in het trainingsprogramma, zijn ze niet de enige spiergroepen die getraind worden. We staan voor een fitte lifestyle en het trainen van alle spiergroepen brengt veel voordelen met zich mee! Betekend dit dan dat je heel snel tè gespierd zult worden? Zeker niet! Je kunt de mate van progressie zelf bepalen aan de hand van de tools die wij jou geven tijdens de videolessen.

Wil je dan echt niet je bovenlichaam trainen? Dan hebben we nog altijd Lower Body Only schema’s voor je klaar staan!

De videomodules zullen alle info bevatten die jij nodig hebt om na het traject zelf aan de slag te kunnen met je fitness leefstijl. De modules zullen uitleg omtrent training, voeding, mindset, doelen stellen bevatten en zijn gericht op een leefstijl die jij kunt volhouden!

We starten elke maand met een nieuwe coachingsgroep, dus je kunt starten wanneer het jou uitkomt! De coaching start pas vanaf de maand dat jij begint in de Facebook Groep.

Alle vragen die invloed hebben op je resultaat! Schroom niet om veel vragen te stellen. We willen ervoor zorgen dat jij ALLE basiskennis hebt na het volgen van The BootyProgram.

Na de 12 weken zal de facebookgroep blijven bestaan. Ook zullen de groepen naar verloop van tijd samengevoegd worden binnen één groep zodat je met elkaar ervaringen kunt delen, motiveren en kan blijven leren van anderen!

Het is belangrijk dat je voor een langere tijd dezelfde structuur binnen je training aanhoudt om sterker te kunnen worden. Daarom raden wij het aan om tijdens het traject maximaal 2 verschillende schema’s achter elkaar te volgen. Ben je toe aan een nieuw schema? Dan kun je voor 50% korting (€12,50) een ander schema bij ons aanschaffen.