Het trainingsprogramma voor vrouwen die billen willen In 12 weken tijd meer leren over voeding, training, mindset en billen!

Ik wil die bootygains!

Keuze uit meer dan 20 verschillende soorten trainingsschema's

Groepscoaching in een besloten Facebookgroep, waarin je alles mag vragen om je doelen te kunnen bereiken

Wekelijkse evidence-based videomodules over verschillende onderwerpen, zoals voeding, training en leefstijl

Vertel me meer!

Welke oefeningen moet ik doen voor gespierde billen? Hoeveel en wat moet ik eten? Doe ik deze oefening eigenlijk wel goed? Door de hoeveelheid informatie die tegenwoordig beschikbaar is, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Talloze influencers delen hun workouts op Instagram en prijzen deze aan als dé manier om bootygains te maken. Helaas wordt er veel foutieve informatie gedeeld en kan dit super verwarrend zijn. Wij snappen je heel goed en hebben daarom voor jou The BootyProgram gemaakt: een 12-weeks programma dat ervoor gaat zorgen dat jij eindelijk die bootygains kunt (blijven) maken én behouden.

Hoe wij hiervoor gaan zorgen?

Dit is hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij de meest leerzame en waardevolle drie maanden gaat krijgen, die je tot nu toe in je trainingsperiode hebt gehad:

Een trainingsschema dat volledig bij je past

Je hebt de keuze uit meerdere trainingsschema’s, waarbij de focus uiteraard op de billen ligt. Maar geen zorgen; alle andere spiergroepen komen óók aan bod! Wij kunnen je nu in ieder geval al verklappen dat bodyweight kickbacks je niets gaan opleveren (behalve tijdverspilling). Geen schop in de lucht op de stairmaster of lunges op de loopband; wél wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethodes. Oefeningen die er écht toe doen, op de juiste manier geprogrammeerd met behulp van de kennis van Ricky Frissen.

Groepscoaching in een besloten Facebookgroep

Gedurende het programma krijg jij antwoord op AL je vragen. Heb je het gevoel dat je een oefening niet helemaal goed uitvoert? Laat het door ons checken! In de Facebookgroep mag je alles vragen om jouw doelen te kunnen bereiken. Je wordt lid van een super leuke groep, waarbij iedereen van elkaar leert en elkaar motiveert. Dit hebben wij gezien in onze eerste editie. Community guaranteed!

Wekelijkse evidence-based videomodules

Elke week krijg je een videomodule omtrent onderwerpen als voeding, training en leefstijl. Wij garanderen je dat je na 12 weken alle kennis hebt om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Tevens zal er met behulp van de videomodules interactie gecreëerd worden in de besloten Facebookgroep. Bovendien kun je daar je vragen stellen, als er iets nog niet helemaal duidelijk is over een bepaald onderwerp.

IK WIL DIE BOOTYGAINS!

Wat kun je verwachten van de videomodules? 

Doelen stellen is belangrijk om richting te geven aan je programma. Tijdens deze les leren wij hoe jij effectief doelen kan stellen om er voor te zorgen dat jij deze ook behaalt!

Voeding is extreem belangrijk om resultaat te behalen, maar helaas is hier nog veel verwarring over. Tijdens deze les leren wij jou de basis over de energiebalans en krijg jij precies te weten wat nou echt belangrijk is. Koolhydraten, eiwitten en vetten, wanneer, wat en waarom? Je leert het in deze les!

Een trainingsplan is leuk, maar hoe zorg je ervoor dat je hier het maximale uit haalt zodat jij je tijd in de sportschool optimaal benut? In deze les krijg jij precies te weten hoe jij ervoor kan zorgen dat je tijd in de sportschool zo efficiënt inzet. Na deze les loop je nooit meer als een kip zonder kop in de sportschool!

Moet je dagelijks wegen? Wanneer moet je foto’s met elkaar vergelijken? Wat zijn nog andere maatstaven die ik in moet zetten om progressie te meten? Je leert het allemaal in les 4.

Een plan hebben is leuk, maar volhouden is altijd het moeilijkste gedeelte. Want wat heb je nou aan een plan zonder dat je hiermee resultaat boekt? In deze les geven wij jou precies de handvaten & tools die ervoor zorgen dat jij deze 12 weken (en langer!) vol kan houden om je persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Heb jij ook het gevoel dat je ALTIJD honger hebt? Ikzelf heb hier wel last van gehad hoor! Daarom geven wij jou in deze les tips en advies over hoe jij je honger onder controle kan houden.

Slaap en stress zijn misschien wel de meeste onderschatte elementen tijdens het behalen van een fitnessdoelstelling. Stress is toch normaal? En liever een uurtje langer Netflixen dan eerder naar bed toch?! Na deze les weet jij precies hoe jij beter kan slapen en hoe jij om kan gaan met stress, om je doel te realiseren zonder dat je opbrandt.

Ben jij ook zo makkelijk beïnvloedbaar door vrienden door toch dat ene drankje te nemen of heb jij moeite om die hapjes tijdens de verjaardag te weerstaan? Wij leren je hoe je hiermee om kan gaan, zodat jij je ook op verjaardagen, feestjes en weekend vast kan houden aan je plan!

De mensen om je heen hebben invloed over hoe goed jij je plan vol kan houden. Tijdens deze twaalf weken is support belangrijk en daarom hebben wij onder andere de Facebook groep. Maar de mensen om je heen zijn nog belangrijker, ook zij moeten je steunen en eventueel hulp bieden tijdens dit traject.

Cardioooo or cardiNoooo? Cardio kan je inzetten tijdens dit traject. Maar wanneer en waarom zet je cardio nou precies in? Je leert het tijdens les 10!

Eten na 20:00 maakt je dik. Koolhydraten zijn de boosdoener. Suiker maakt je dik. Cardio op een lege maag geeft je magische resultaten. Deze onzin gaan wij allemaal behandelen en wij vertellen je precies waar je NIET naar moet luisteren, zodat jij weet wat je wél moet doen.

Tijdens deze les gaan wij dieper in op het trainen van je booty: welke bewegingsvarianten zijn er, hoe voer je deze correct uit en welke oefeningen zijn ervoor? De afgelopen weken ben jij natuurlijk al bezig geweest met je programma en de lessen, maar tijdens deze les gaan wij dieper in op je booty, of ook wel de gluteus genoemd! Absoluut een aanwinst om de billen te creëren waar je van droomt.

 

Zoals je ziet geven wij enorm veel waarde weg tijdens deze 12 weken en is dit informatie waar jij je levenslang toegang tot hebt. Daarom mag jij deze kans echt niet laten liggen als jij op zoek bent naar een plan wat werkt.

Voor als je nog niet overtuigd bent…

Dit alles krijg je voor een EENMALIG bedrag van slechts €119,99! Dat is €39,99 per maand en zelfs minder dan €1,30 per dag, voor 12 weken. Goedkoper dan de gemiddelde eiwitreep!
Wij garanderen je dat deze investering het 100% waard is. Waar wacht je nog op?!

IK WIL DIE BOOTYGAINS!